Elev 2022-2023

På denne siden legger vi ut informasjon om til elevene.

Tekst til vitnemål

Nå er snart tid for vitnemål-innlevering. Du skal selv skrive en tekst som skal på siste siden på vitnemålet ditt. Dette er en tekst på maks en halv A4-side der du beskriver hva du har lært og eventuelt hvordan du har utviklet deg i løpet av året. Klasseforstanderen vil ta opp dette i klassen snart, og du vil i elevsamtaler få hjelp til å tenke på hva du skal skrive. Siste frist for å levere er tirsdag 2. mai. Du kan logge deg inn å levere / redigere flere ganger.

Du logger på samme plass som du velger valgfag.

Paypal link solidaritetsprosjekt

Dersom noen ønsker å sponse solidaritetsprosjektet fra utlandet er det mulig å betale med Paypal (det er også mulig fra Norge om noen ikke har vipps). Bruk i tilfelle denne linken: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=V9WMMMBF3JGLY

Ledertreningslinje søknad

Nå er det tid for å søke på ledertreningslinje som 2. år. ("stipp") Fristen for å søke er lørdag 25. februar 2023. Her finner du betingelser og søknads-skjema. Vi vil gjerne at alle bruker dette søknadsskjemaet.

Seminar Rebus

Lørdag 3. desember skal valgfag Turorientering arrangere rebus for hele skolen.
Link til rebus:
https://intranett.hogtun.no/index.php?side=rebus-seminar-2022-12-03

Melding om borte

Når du skal bort gjør du to ting: Avklar det først muntlig med din klasseforstander, fyll så ut dette skjemaet.

Vaktmester feilrapportering

Melding om feil og mangler - og ting som skal gjøres av vaktmester skal nå gå via intranett-sida vår.

Her melder du fra om ting

Elevdatabase

Store valgfag

Store valgfag velger du ved å melde deg på. Noen har allerede meldt seg på før skolen startet. Her er det førstemann til mølla hvis det blir fullt.
De store valgfagene til våren er Topptur, Gårdsliv&riding og Mat/friluftsliv.
Skjema for endring og påmelding stor-valgfag.

Små valgfag, engasjert og opplevelsesuke

Dette velger du ved å logge deg inn på elevdatabasen. Passordet får du på epost ved å klikke "glemt passord". Her ser du også hva du har fått
Innlogging elevdatabase

Ukeplan og Meny

Vi har på skjermen i hallen en oversikt over tilsyn, kjøkkentjenste, fløyvask etc. Vi har også en plan over ting som blir arrangert og en meny som blir vist på skjermen i hallen. Her kan du se alt dette på mobilen

Tilbakemelding på sommerbrev

Vi vil at alle skal gi tilbakemelding på sommerbrevet før 1. juli. Her sjekker du at informasjon er korrekt, melder deg og foreldre på åpningsfest og middag, og melder behov om spesialkost etc. Du sender tilbakemelding på dette skjemaet.

Egen facebook-side

Vi har opprettet en facebook-side der elevene kan bli kjent eller spørre spørsmål før skolen starter. Den heter Nordvestlandet Folkehøgskole 2022-2023. Du finner den her https://www.facebook.com/groups/nordvestlandet.2223

Priskalkulator

Du kan finne ut eksakt hvor mye året koster, når du skal betale og hvor mye du får i fra lånekassen i vår priskalkulator. (åpner i eget vindu)

Søknad om endring av valgfag etc..

Dersom du ønsker å forandre på valgfag eller andre ting kan du søke om det her.

Planer og lister

Overnatting Molde ved sent/tidlig fly

Som kjent går det buss hver time fra flyplassen i Molde og Kristiansund til Batnfjord. (bortsett fra lørdag kveld og søndag formiddag) Siste buss fra Molde mot Torvikbukt går typisk klokka 22:21 fra flyplassen, og første buss fra Torvikbukt (06:30) - kommer til Molde flyplass 07:21. Så - dersom du lander i Molde etter klokka 22:00 eller har fly som går før klokka 08:15 om morgenen har du en utfordring med å komme deg til/fra flyplassen. (Husk å sjekk bussruter på frammr.no for ruter - det varierer hverdag/helg) For å løse problemet med sent ankomst eller tidlig avgang har Vi en avtale med Kviltorp Camping. Det er ca 1 kilometer fra flyplassen. Der får Høgtun-elever overnatting på hytte inkludert sengeklær for 525,- for en og 600,- for to stk. Ring 71211742 og oppgi at du er elev på Høgtun Folkehøgskole for å få den prisen. Det er tilgang til felles dusj/do, men ikke tilgang til kjøkken. Avtalen er kun ment brukt i forbindelse med flyreiser og forutsetter rusfrihet. Vi har ingen lignende avtale i Kristianssund.

Navnebytte fra Høgtun folkehøgskole til Nordvestlandet Folkehøgskole

Nordvestlandet folkehøgskole het fram til oktober 2020 "Høgtun folkehøgskole". Siden slutten av 1990-tallet har skolen sin profil og og skolen sine linjer endret seg til å handle stadig mer om friluftsliv og idrett. De fleste turene og linjeoppleggene foregår nettopp på Nordvestlandet. Det er derfor ikke unaturlig at skolen har det navnet. Mellom Oppdal og Trollheimen i øst, Romsdalseggen og sunnmørsalpane i sør, Atlanterhavsveien og Hustadvika i vest og Trondheimsleia i nord holder vi til. Her er vi - «Nordvestlandet folkehøgskole»! Vi kommer nok til å ta vare på «tun-navnet». Selve tunet vil fortsette å bære Høgtun-navnet fremdeles. Skolen ligger høyt og fritt med utsikt over bygda, fjellene og fjorden.


Nordvestlandet Folkehøgskole - 6639 Torvikbukt
Tlf: 71293850 - Mob: 45664634
Epost: kontor@nordvestlandet.no