Elev 2019-2020

På denne siden legger vi ut informasjon om til elevene.

Ledertreningslinje søknad

Nå er det tid for å søke på ledertreningslinje som 2. år. ("stipp") Fristen for å søke er mandag 17. februar 2020. Her finner du betingelser og søknads-skjema. Vi vil gjerne at alle bruker dette søknadsskjemaet.

Melding om borte

Når du skal bort gjør du to ting: Avklar det først muntlig med din klasseforstander, fyll så ut dette skjemaet.

Vaktmester feilrapportering

Melding om feil og mangler - og ting som skal gjøres av vaktmester skal nå gå via intranett-sida vår.

Her melder du fra om ting

Søknad om endring av linjer/skoletur etc..

Dersom du ønsker å forandre på noen av de valg du har gjort. Det være seg hovedlinje, plusslinje eller skoletur kan du søke om det her. (Ønsker du gårdsliv eller mat friluft søker du om bytte før du velger valgfag).

Valg av valgfag

Dette er plassen å velge valgfag, opplevelsesuke og samtalegruppe. Passordet får du på epost ved å klikke "glemt passord"

.

Link til innlogging

Planer og lister

Egen facebook-side

Vi har opprettet en facebook-side der elevene kan bli kjent eller spørre spørsmål før skolen starter. Du finner den her https://www.facebook.com/groups/hogtun1920/

Tilbakemelding på sommerbrev

Vi vil at alle skal gi tilbakemelding på sommerbrevet før 1. juli. Her sjekker du at informasjon er korrekt, melder deg og foreldre på åpningsfest og middag, og melder behov om spesialkost etc. Du sender tilbakemelding på dette skjemaet.

Priskalkulator

Du kan finne ut eksakt hvor mye året koster, når du skal betale og hvor mye du får i fra lånekassen i vår priskalkulator. (åpner i eget vindu)

.

Overnatting Molde ved sent/tidlig fly

Som kjent går det buss hver time fra flyplassen i Molde og Kristiansund til Batnfjord. (bortsett fra lørdag kveld og søndag formiddag) Siste buss fra Molde mot Torvikbukt går typisk klokka 22:21 fra flyplassen, og første buss fra Torvikbukt (06:30) - kommer til Molde flyplass 07:21. Så - dersom du lander i Molde etter klokka 22:00 eller har fly som går før klokka 08:15 om morgenen har du en utfordring med å komme deg til/fra flyplassen. (Husk å sjekk bussruter på frammr.no for ruter - det varierer hverdag/helg) For å løse problemet med sent ankomst eller tidlig avgang har Vi en avtale med Kviltorp Camping. Det er ca 1 kilometer fra flyplassen. Der får Høgtun-elever overnatting på hytte inkludert sengeklær for 525,- for en og 600,- for to stk. Ring 71211742 og oppgi at du er elev på Høgtun Folkehøgskole for å få den prisen. Det er tilgang til felles dusj/do, men ikke tilgang til kjøkken. Avtalen er kun ment brukt i forbindelse med flyreiser og forutsetter rusfrihet. Vi har ingen lignende avtale i Kristianssund.


Høgtun Folkehøgskole - 6639 Torvikbukt
Tlf: 71293850 - Mob: 45664634
Epost: kontor@hogtun.no